Klantenservice 2020-01-13T07:33:23+00:00

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00u – 17:00u. Orders via de website kunt u uiteraard altijd doen.

Vragen kunt u het beste doen via de mail of ons contact pagina, graag met duidelijke omschrijving en eventueel foto.

Wij zijn heel druk bezig om alle bestellingen op tijd de deur uit te krijgen, daarom hanteren wij de volgende verzenddagen:

Maandag (Bestellingen gedaan tussen donderdag 21:00u en zondag 21:00u)

Vrijdag (Bestellingen gedaan tussen maandag 21:00u en donderdag 21:00u)

De orders worden via MyParcel met PostNL verzonden

U ontvangt een mail met track&trace zodra uw order gescand is bij PostNL

Nee, helaas wij kunnen geen spoedorders aannemen.

In verband met de aanvraag methodes bij onze leveranciers kunnen wij dit niet op de dag zelf regelen, wij willen alles zo scherp mogelijk geprijsd houden voor u.

Wij hebben dan ook geen duur magazijn tot onze beschikking.

Artikelen die u wilt retourneren dienen ten alle tijden aangemeld te worden via het emailadres info@spa-jacuzzi-onderdelen.nl

U ontvangt dan een RMA nummer, welke op de doos zichtbaar moet zijn. Dit samen met een omschrijving van de reden van retour.

Zonder bovenstaande kunnen de retouren niet in behandeling genomen worden en kan er geen credit plaats vinden.

Retour kunnen verzonden worden naar:

Bedrijfsnaam: Surconnex BVBA
Vestigingsadres: Heidelbergstraat 78, 8200 Brugge, België
Telefoonnummer: +32050657190 tijdens kantoortijden maandag t/m vrijdag van 09:00u tot 17:00u
Email: info@spa-jacuzzi-onderdelen.nl
BTW-identificatienummer: BE 0876.091.429

Herroepingsrecht

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Modelformulier voor herroeping

  • Reinig uw filtercartridge(s) 1 keer in de week.
  • Na verloop van tijd zijn de filters niet meer te reinigen. Deze zitten dan vol vetten en oliën welke invloed hebben op de waterbalans. Vervang een/de filter(s) dan gewoon.
  • Bij normaal gebruik van uw jacuzzi verbruikt u minimaal (afhankelijk van de filter) zo’n 4 tot 6 filters per jaar.

Als u een speciale bestelling wilt doen, van artikelen die wij niet in onze webshop hebben en die special, in b.v. de USA moeten bestellen, dan vragen wij een vooruitbetaling van 50% van het aankoop bedrag. Zou u de order willen cancelen en toch niet de bestelling willen afnemen, dan kunnen wij helaas geen terugbetaling geven. Daar wij onze leveranciers al hebben betaald.